Søger du en psykoterapeut?

Måske fordi du er et sted i dit, hvor det ikke er så let at være dig pga.:

  • Stress
  • Depression
  • Angst
  • Søvnbesvær
  • Lavt selvværd
  • Svært ved at finde retning
  • Tankemylder
  • Træthed
  • Andet

Mit navn er Lone Bred, jeg er uddannet psykoterapeut ved Life Academy i Århus. Under min 4-årige uddannelse har jeg selv været i terapi, både igennem de teorier jeg har lært og egenterapi, hvor jeg har fået ryddet op i min egen ”rygsæk”. Det har givet mig stor indsigt i mine egne styrker og svagheder – og det giver mig et valg til at handle på mine mønstre og overbevisninger på en mere hensigtsmæssig måde, der følger mine værdier. 


Jeg tilbyder bl.a. at være dig behjælpelig med at få øje på det der holder dig tilbage fra at udleve dit fulde potentiale.

Jeg er derudover uddannet som fysiologisk massør ved JFMI i Horsens og har erfaring med, at når kroppen får symptomer, som smerte, sygdom, allergi osv., er det et opråb fra sjælen om at stoppe op og lade den indhente dig.

Behandling af stress og andre psykiske forhindringer

Som psykoterapeut arbejder jeg ud fra, at vi som mennesker er en helhed – dermed sagt krop, sind og ånd.


I min klinik arbejder jeg ud fra at bevidstheden (ego’et) ved 7 % og kroppen (det ubevidste) ved 93 %. Så hvis vi vil have forandring, er det vigtigt at stoppe op og lytte til de 93 %.

Det kan f.eks. være, at kroppen trænger til behandling af stress, men viser det på andre måder, som søvnbesvær, hovedpine, diffuse smerter, skulderspændinger ect.


Forstil dig et isbjerg – toppen er det, vi er bevidste om (7%). Bunden (93%) er det, vi ofte handler ud fra, uden at forstå hvorfor vi bliver ved med at gøre noget, vi godt ved ikke gavner os – f.eks. stress. 


Vi kommer på arbejde, går til motion, får besøg/besøger familie og venner osv. Selv om hele ”systemet” råber stop og helst bare vil have ro og hvile. 

Det er der vores ego tager over og holder os i gamle mønstre og overbevisninger, med tanker som ”sådan plejer jeg jo at gøre”, ”det har jeg altid kunnet klare”, ”det bliver nok bedre i morgen”, ”hvad der kommer af sig selv, går væk af sig selv”. Vi kan dog ikke ”reparere” noget med samme bevidsthed som har skabt det.​

Jeg tilbyder professionel terapi som behandling af stress, så vi sammen kan afdække de blinde vinkler, der holder dig i de mønstre og overbevisninger, som kan få dig til af føle dig stresset, fastlåst, trist, ked af det, angst, give dig smerter eller søvnbesvær ect.


Vi har tendens til at blive fanget i hamsterhjulet og der skal ofte hjælp til ude fra for at stoppe hjulet eller sænke farten, så du kan se livet fra en anden vinkel og få øje på de positive ressourcer du helt sikkert indeholder.

Så ved at få hjælp til dine begrænsende mønstre og overbevisninger fra en professionel psykoterapeut, bliver det lettere for dig at lave ændringer i dit liv. Ved at kombinere krop og sind i en terapi, kan det være lettere at komme ind og mærke hvad der rør sig under overfladen.

Når du får behandling af stress eller andet foregår terapien naturligvis i et ligeværdigt samarbejde mellem dig og mig og med respekt for dine behov. Så har du viljen og lysten til forandring, så finder vi sammen vejen – uanset om der er tale om samtale-, krops- eller psykoterapi.


Hvad koster jeg som psykoterapeut?

Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte mig. Prisen for en session er 750 kr. Første session er altid 1½ time. Af egen erfaring er én session sjældent nok, da vi bygger lag på vores mønstre og overbevisninger hele livet og derfor kan vi ikke fjerne alle lagene på en gang, da det er vores forsvar, der holder dem ved lige

Derfor tilbyder jeg 5 terapisessioner med 10 % rabat.

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg som psykoterapeut kan være dig behjælpelig i de forskellige terapiformer skrevet ovenfor, så kontakt mig for en uforpligtende samtale.

Ring eller send en sms til mig på telefon: 29 78 89 89 eller skriv en mail til: fam.bred@mail.dk. Du kan med fordel også benytte kontaktformularen her på siden - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg har primært klienter fra Padborg, Aabenraa og Sønderborg, men alle er velkommen.

Jeg ser frem til at høre fra dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Det siger mine kunder...

Firma​

Nyd Livet v/Lone Bred

Kontakt​

Tlf. 29 78 89 89

E-mail fam.bred@mail.dk